BEKIJK DE INFORMATIE OVER ONZE KAMPEN

De pony –en paardenkampen in Manege Berkenheide zijn een vaste waarde en horen bij de traditie en sfeer van de manege. Al jarenlang genieten kinderen en tieners van een toffe, sportieve pony/paardenvakantie waarin ze hun passie met elkaar delen en beleven.

Er worden het hele jaar door kampen georganiseerd. Deze zijn voor de leeftijd vanaf 6 jaar. Aspirante, beginners, half gevorderden, of gevorderden niveaus zijn welkom tijdens deze kampen. Ook kunnen eigenaars met hun pony/paard deelnemen. De groepen zullen op de eerste dag ingedeeld worden door Griet volgens de kinderen hun kennis en vaardigheden. Ruiters, die deelnemen aan de kampen, moeten lid zijn bij Manege Berkenheide en zijn zo ook in orde met hun verzekering bij de VLP.
Een extern kamp start om 10u en eindigt om 17u00.

Uw inschrijving is pas definitief na ontvangst van uw betaling!

Bijkomende informatie

  • Programma: Een uitgebreid activiteitenprogramma. Twee keer paardrijden per dag. Dit omvat verschillende onderdelen, onder andere dressuur, springen, voltige, wandelen, spelen… Dit wordt gegeven door gediplomeerde lesgevers. Verzorging van de pony voor en na de les. Een uurtje theorie om praktische oefeningen te verduidelijken zoals poetsen, opzadelen….
  • Leeftijd: Om deel te nemen aan een kamp, moet je minstens 6 jaar zijn of 6 jaar worden in het huidige jaar.
  • Aanvang: Een extern kamp begint maandagmorgen om 10 uur stipt en eindigt elke dag om 17u00.
  • De deelnemers moeten zich iedere morgen aanmelden en melden ook dagelijks hun vertrek. Er is opvang voorzien ’s morgens vanaf 9u00 en ’s avonds tot 17u.30 uur, verzameling op het terras of in de cafetaria.
  • Deelnemers: De deelnemers worden ingedeeld in groepen van maximaal 10 ruiters, volgens niveau.
  • Kledij: Veiligheidshelm (tok) is verplicht! Rijbroek of gemakkelijke broek en rijlaarzen, chaps of rubberen laarzen en handschoenen. Vergeet je sportschoenen en regenjas niet voor de andere activiteiten.
  • Verzekering: De verzekering van VLP is verplicht voor de kampen. De verzekering voor één kamp moet betaald worden bij aanvang van het kamp. Dit is niet bij de inschrijvingskosten inbegrepen.
  • Middageten: De deelnemers brengen hun boterhammen mee. Drank (water gratis), soep en snacks zijn te verkrijgen in de cafetaria.
  • Tetanusvaccinatie: Alle deelnemers moeten voorzien zijn van hun tetanusvaccinatie.
  • Annulering: Met een doktersattest kan het kamp verplaatst worden naar een andere week.